Jelly Bean operativni sistem sada dostupan i u Srbiji

Bez autora
Apr 15 2013

Kompanija LG Electronics nastavlja sa unapređenjem korisničkog iskustva na svojim smart telefonima uz Jelly Bean operativni sistem.Kompanija je zvanično najavila da i u Srbiji svi korisnici Optimus L7 i Optimus 4X HD smart telefona imaju mogućnost da preuzmu unapređenu verziju Android operativnog sistema, 4.1.2 Jelly Bean, koja će poboljšati celokupno korisničko iskustvo na ovim modelima LG smart telefona. Zahvaljujući ovoj verziji Android operativnog sistema, korisnici će uživati u bržem i uglađenijem korisničkom iskustvu.

Jelly Bean operativni sistem sada dostupan i u SrbijiKompanija LG Electronics nastavlja sa unapređenjem korisničkog iskustva na svojim smart telefonima uz Jelly Bean operativni sistem.

Kompanija je zvanično najavila da i u Srbiji svi korisnici Optimus L7 i Optimus 4X HD smart telefona imaju mogućnost da preuzmu unapređenu verziju Android operativnog sistema, 4.1.2 Jelly Bean, koja će poboljšati celokupno korisničko iskustvo na ovim modelima LG smart telefona.

Zahvaljujući ovoj verziji Android operativnog sistema, korisnici će uživati u bržem i uglađenijem korisničkom iskustvu. Najnovnija verzija Jelly Bean operativnog sistema za modele Optimus L7 i Optimus 4X HD, dostupna je za preuzimanje na sajtu kompanije LG za Srbiju.

U saopštenju kompanije se navodi da LG Electronics nije ni na koji način obavezna da omogući ažuriranje najnovije verzije Jelly Bean operativnog sistema. Kompanija LG Electronics ostavlja za pravo da po sopstvenom nahođenu može prekinuti plan nadogradnje u cilju očuvanja najboljeg korisničkog iskustva za korisnike LG smart telefona.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik